tag:blogger.com,1999:blog-4573588297470592085.post4332465734194134871..comments2023-02-22T20:38:59.139+02:00Comments on Dinan keittiö: KarjalanpiirakatTiinahttp://www.blogger.com/profile/17006434208742101427noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4573588297470592085.post-47248390691316615072010-12-08T21:47:39.674+02:002010-12-08T21:47:39.674+02:00Riisi ei ole kovinkaan ekologinen tuote, eikä sitä...Riisi ei ole kovinkaan ekologinen tuote, eikä sitä edes kasva Karjalassa. (Tai no aika pitkälle "Itä-Karjalaan" saa mennä, Uralin yli...) Joten itse ainakin teen nämä aina perunamuussiin. Nykyaikaiseen versioon tietysti vaihdetaan maito soijajuomaan. No kyllä se pelkkä veteen tehtykin muussi on melkein yhtä hyvää.<br />Toinen mahdollisuus on tietysti tehdä nämä ohrasuurimoihin, tämä on kait se ihan alkuperäinen perinteinen tapa.TPhttps://www.blogger.com/profile/03661193001335336256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4573588297470592085.post-64040496160704970702010-12-08T19:28:25.523+02:002010-12-08T19:28:25.523+02:00Karjalanpiirakat on ihania! Meilläkin niitä tehdää...Karjalanpiirakat on ihania! Meilläkin niitä tehdään joka joulu.<br /><br />Pia: Mun kokemuksen mukaan puuron paksuus on oleellista: jos se on liian löysää, se ei pysy piirakoiden sisällä. Pitkään paksuksi ja pehmeäksi haudutettu puuro on parasta. :)<br />Nätisti rypyttämiseen pitää olla kuvallinen ohje tai jonkun pitää näyttää se, ei sitä muuten opi.Suvihttps://www.blogger.com/profile/04997570091706264351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4573588297470592085.post-17673209479038443272010-12-08T18:28:26.996+02:002010-12-08T18:28:26.996+02:00Mä oon tehny pari kertaa karjalanpiirakoita, mutta...Mä oon tehny pari kertaa karjalanpiirakoita, mutta jokin on aina menny pieleen. Tai onhan ne aina syöty, mutta yleensä sekä ulkonäössä että maussa on toivomisen varaa. Seuraavaks pitääkin sitten kokeilla tätä reseptiä :)Pia Arvelinhttps://www.blogger.com/profile/14951319879689189398noreply@blogger.com