24. syyskuuta 2010

Mausteinen kuskus





Mausteinen kuskus

2 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
2 dl kuskusta
1 sipuli
1 rkl öljyä
1 ½ tl currya
1 tl paprikajauhetta
ripaus cayennenpippuria
2 rkl tomaattisosetta
1 dl rusinoita
1 rkl öljyä

Kiehauta vesi ja lisää joukkoon kasvisliemikuutio. Kaada kasvisliemi kuskusin päälle ja peitä kulho kannella. Anna kuskusin vetäytyä viisi minuuttia. Sekoita sitten suurimot haarukalla irtonaisiksi.
         Hienonna sipuli. Kuumenna pannulla öljy ja lisää siihen sipulisilppu ja mausteet. Kuullota sipuleita hetki.
        Nosta pannu pois liedeltä ja lisää joukkoon tomaattisose, rusinat ja kuskus. Lisää öljy ja sekoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti