28. syyskuuta 2010

Pullakranssi


Leivoin ensimmäistä kertaa pullakranssin. Ihme, että edes jotenkin onnistuin! Ei tämä vielä kovin nopeasti käy, mutta harjoitus tekee mestarin :)


Pullakranssi

Valmista ensin pullatakina normaaliin tapaan. Tässä on toimiva pullataikinan resepti:

4 dl soijamaitoa
50 g hiivaa
1 tl suolaa
1 ,5 dl sokeria
1 rkl kardemummaa
10–12 dl vehnäjauhoja
200 g margariinia (sinistä Keijua)
Valmista kranssi tästä linkistä löytyvillä ohjeilla. Paista kohotettua kranssia uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia. Kranssista saa arviolta 40 ohutta viipaletta.

1 kommentti:

  1. TÄSSÄ VIELÄ OIKEIN KUVA PULLAKRANSSISTA.ELIKKÄ rinkelistä,

    VastaaPoista