Herkullinen puolukkamuffinien ohje löytyy Ketunleipä-blogista (täältä). Korvasin vain puolukat mustaherukoilla, sillä mustaherukat pitäisi saada ennen seuraavaa satoa hävitettyä pakastimesta. Ps. Muffinit ovat nykyään perheessämme muffareita. Kiitos Suvi :)
Mustaherukkamuffarit
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 dl ruisjauhoja
1 tl inkivääriä
1 tl vaniljasokeria
1 dl sokeria
1 rkl leivinjauhetta
0,5 dl öljyä
2 dl kauramaitoa
4 dl mustaherukoita
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää sitten öljy, kauramaito sekä jäiset mustaherukat. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti