9. kesäkuuta 2009

Helpot kauraneliöt

Resepti on napattu Elovena-pussin kyljestä.

Helpot kauraneliöt
pellillinen

5 dl vettä
4 dl kaurahiutaleita
1 pussi kuivahiivaa
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
1/2 dl öljyä
6 dl vehnäjauhoja

Sekoita keskenään kaurahiutaleet ja kuivahiiva, ja lisää ne sitten lämpimään veteen. Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi. Taikinaa ei tarvitse vaivata. Kaada taikina reunalliselle uunipannulle leivinpaperin päälle. Ripottele taikinan päälle hieman jauhoja ja taputtele tasaiseksi levyksi. Anna kohota noin 30 minuuttia. Halutessasi voitele taikinalevy vedellä ja ripottele kaurahiutaleita päälle. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti