MUSTIKKA-SITRUUNAPIKKUKAKKUSET
Taikina:
0,5 dl soijajauhoja
3,5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl ruokasoodaa
1 maustemitta kardemummaa
2 dl mustikoita
2,75 dl soijamaitoa
0,5 dl rypsiöljyä
Kuorrute:
50 g kookosrasvaa
Taikina:
0,5 dl soijajauhoja
3,5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl ruokasoodaa
1 maustemitta kardemummaa
2 dl mustikoita
2,75 dl soijamaitoa
0,5 dl rypsiöljyä
Kuorrute:
50 g kookosrasvaa
50 g margariinia
4 dl tomusokeria
2 rkl sitruunanmehua
4 dl tomusokeria
2 rkl sitruunanmehua
Sekoita kuivat aineet kulhossa keskenään ja lisää jäiset mustikat joukkoon. Kääntele maito ja öljy kevyesti jauhoihin mahdollisimman vähän sekoittaen. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Sulata kookosrasva ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi. Lisää muut ainekset joukkoon ja vatkaa, kunnes seos on kuohkeaa. Pursota kuorrute jäähtyneiden muffinien päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti