Kaivettiin Nikon vanhempien pihalta esiin vanha upporasvakeitin. Sitkeä sissi tuo vempele on, sillä se on kestänyt vuosia(?) ulkona, eikä ole moksiskaan Itä-Suomen pakkasista. Upporasvakeitin toimii kuin uusi! Ainoa miinus on se, että masiina on oikea rasvasyöppö - se nielaisi nimittäin viisi litraa öljyä. Upporasvakeitin on merkkiä Franke Frifri, joka on tietääkseni ammattilaisten suosima merkki. Hienoa, että keitin pääsi jälleen käyttöön.
Voitte arvata, että tänään meillä syödään rasvaista ruokaa. Upporasvakeittimeen hujahtaa ranskalaisia, falafeleja ja churroja. Puhkutauti on taattu!
Jos onnistut tekemään vegaanisia churroja KERRO MITEN!
VastaaPoistaOon yrittäny pari kertaa ja aina on hajonnu tms. :(