5. elokuuta 2011

Limonadia Pohjois-Karjalasta

Aiemmin kehaisin, kuinka hyvää Kontiomehun herukanlehtijuoma on. Nyt löysin toisen hyvän pohjois-karjalaisen juoman; Ostin Joensuun keskustan S-marketista Sinkkosen Marjatilan mansikka-mustaherukkalimonadia ja ihastuin täysin sen makuun - erinomaisen hyvää marjamehua kuohuvassa muodossa. Heti googlaamaan, mikä kumman Sinkkosen Marjatila:

"Sinkkosen Marjatila on kesän ihania makuja, tuoksuja ja tunnelmia pursuava perheyritys, joka vaalii vanhaa sukutilaa jo seitsemännessä sukupolvessa. Tilamme sijaitsee kuutostien varrella Kontiolahdella (15 minuutin ajomatka Joensuusta). Tilamme tuottaa tuoreita ja raikkaita kasviksia, marjoja ja marjaherkkuja."
         Lähde

Limonadin ainesosat: vesi, sokeri, mansikkatäysmehu, mustaherukkatäysmehu, hiilihappo, säilöntäaine: kaliumsorbaatti

4 kommenttia:

  1. Ehdottomasti! Limua saa tosiaan ainoastaan keskustan S-marketista, joten sinne siis ostelemaan :)

    VastaaPoista
  2. Mie oon kanssa näitä ostanut, hyviä ovat. Lehtikuohuvan lisäksi hyllyssä on pullollinen sitä puolukkakuohuvaa. Ja sitten nämä pikkufirmojen hillot ja mehut on ihan loistavia. Enon Mansikan tuottamia säilöntäaineettomia mehuja oli ainakin keväällä myynnissä Kanervalan K-kaupassa. Pitääpä käydä kurkkaamassa noita soijaohjeita, ois leikkeitä paketillinen kaapissa enkä oikein tiiä, mitä niistä tekis.

    Tervetuloa osallistumaan blogissani olevaan kilpailuun! :)

    VastaaPoista
  3. Hei, kiitos vinkistä! Kanervalan K-kauppa on lähikauppani, joten täytyypä vilkaista seuraavalla kauppareissuilla.

    Oma suosikkini on soijaleikkeet ja perunamuusi, plus siihen jotakin makeaa, kuten tuore ananas tai siirappiset porkkanapalat. Myös salaatti käy yksinään mainiosti leikkeiden kaveriksi.

    Leikkeiden marinoinnista täytyisikin tehdä oma postauksensa. Täytyisi vaan joskus saada mitattua oikeasti ne tarvittavat ainekset tarkasti :D Hunaja-omenaviinietikka tuo kivan lisän marinadiin (toki hunaja ei ole vegaanista...)

    VastaaPoista