3. tammikuuta 2010

Perunasalaatti




Perunasalaatti

1 kg kiinteitä perunoita
1 punasipuli
2 maustekurkkua
1 paprika
1 prk maustamatonta soijajogurttia (500 g)
1 dl majoneesia (esim. X-tra:n kevytmajoneesia)
2 rkl sinappia
1 tl suolaa
mustapippuria
1 tl sokeria
ripaus valkopippuria
ripaus valkosipulijauhetta

  • Keitä perunat kypsiksi. 
  • Perunoiden kypsyessä ja jäähtyessä kuori ja hienonna sipuli. 
  • Paloittele myös maustekurkut ja paprika kuutioiksi. 
  • Sekoita majoneesi, sinappi ja mausteet soijajogurtin joukkoon. 
  • Paloittele hieman jäähtyneet perunat. 
  • Sekoita kaikki ainekset yhteen isossa kulhossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti