Laku-sitruunapikkukakkuset
12-14 kpl
0,5 dl soijajauhoja
2,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl ruokasoodaa
n. 75 g Pandan lakupaloja
puolikkaan sitruunan mehu
1,5 dl soijamaitoa
0,5 dl rypsiöljyä
1 tl omenaviinietikkaa
Kuorrute:
50 g kookosrasvaa
50 g sinistä Keijua
0,5 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
0,5 dl kaurakermaa
1 sitruunan kuori raastettuna
Paloittele lakut pieniksi paloiksi. Sekoita kuivat aineet kulhossa keskenään ja lisää lakupalat joukkoon. Sekoita sitruunan mehu, maito, öljy ja omenaviinietikka keskenään. Kääntele maitoseos kevyesti jauhoihin mahdollisimman vähän sekoittaen.
Lusikoi taikina muffinivuokiin. Paista uunissa 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.
Valmista kuorrute. Sulata kookosrasva kattilassa ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi. Sekoita rasvan joukkoon loput ainekset ja vatkaa sähkövatkaimella, kunnes seos on kuohkeaa. Pursota kuorrute muffinien pinnalle ja koristele.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti