1. huhtikuuta 2010

Paholaisen hillo




Tutustuin aikoinaan paholaisen hilloon Amarillossa - ja ihastuin siihen välittömästi. Paholaisen hillo sopii mielettömän hyvin vaikkapa tofuburgereiden väliin. Maista ja ihastu :)


Paholaisen hillo

200 g tomaatteja
1 punainen paprika
1-2 punaista chiliä
1-2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
ripaus mustapippuria
1 rkl omenaviinietikkaa
1 dl hillo-marmeladisokeria

Leikkaa tomaatteihin ristiviillot ja laita ne kiehuvaan veteen minuutiksi. Valuta vesi pois ja jäähdytä tomaatit kylmän juoksevan veden alla. Poista kuoret. Poista tomaateista kovat kantaosat ja leikkaa muu osa pieniksi lohkoiksi. Poista paprikasta ja chilistä siemenet ja leikkaa molemmat hienoksi silpuksi. Murskaa kuoritut valkosipulinkynnet. Laita lohkotut tomaatit, hienonnettu paprika, chili ja valkosipuli sekä mausteet kattilaan ja anna kiehua puolisen tuntia. Lisää etikka ja hillo-marmeladisokeri. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia samalla sekoittaen. Jäähdytä ja laita purkkiin. Säilytä kylmässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti