18. lokakuuta 2010

Kaura-toskaomenat



Kaura-toskaomenat

2–4 omenaa
¼ dl vettä

Pinnalle:
50 g margariinia
½ dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1 tl kanelia
ripaus neilikkaa
Kuori ensin omenat ja leikkaa ne sitten lohkoiksi. Kaada lohkot voideltuun vuokaan ja kaada vesi päälle. Sulata margariini ja sekoita joukkoon kaurahiutaleet, kaneli ja neilikka. Kaada kauraseos omenien päälle. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin puoli tuntia. Tarjoa jäätelön tai kauravaniljakastikkeen kera.

2 kommenttia:

  1. Mistä oot löytäny noin nättejä astioita? :D

    VastaaPoista
  2. Aika monet täällä näkyvistä valkoisista lautasista ja kahvikupeista on Arabian lumi-sarjaa. Kerään sitä ja tykkään kauhiasti :D

    Uunivuoat onkin sitten ihan perus ikea-kamaa :D

    VastaaPoista