6. heinäkuuta 2011

Heide-Park

Heide-Park & viimeinen päivä Saksassa. Aurinko paistoi, ja puisto oli mukavan tyhjä. Suosittelenkin lämpimästi menemään Heide-Parkiin toukokuussa arkipäivänä. Laitteisiin ei juurikaan joutunut jonottamaan - joissakin laitteissa tosin joutui odottamaan, koska ihmisiä oli liian vähän. Monet laitteista pyörikin lähes tyhjinä.

Colossos on yksi hurjimmista laitteista: 60 metristä alas 120 km/h. Pudotus tuntui loputtoman pitkältä...Desert Race kiihtyy sataseen 2,4 sekunnissa


 Ja sitten Krake. Luonnonrotkoon. Tähän minäkin uskaltauduin lopulta :) Eka kerta oli paha, mutta toisella ja kolmannella kerralla laite tuntui itse asiassa aika leppoisalta :)Big Loopin kiemuroitaHeide-Parkista löytyi kaikenlaisia härveleitä

Heide-Parkissa oli vinkeitä sammakoita, jotka pitivät aikamoista meteliä :)
Viimein kotona. Tuliaisiksi tietysti Rieslingiä (n. 2 e pullo)

   Nyt on aika päättää matkakertomus. Toivottavasti joku sai näistä vinkkejä ja lisääkin saa kysellä - vastaan mielelläni. Yöpymisistä vielä sen verran, että varasimme hotellit Hotels.comin kautta, aivan kuten edellisinä vuosinakin. Miksipä nukkua hostellissa, kun Hotels.comista saa samalla hinnalla huoneen neljän tähden hotellissa. Esim. yövyimme Frankfurtissa hotellissa, jonka tähtiluokitus oli 4 +, kahden hengen huoneessa - hinta 50 e/yö. Halvallakin voi saada luksusta :)

5 kommenttia:

 1. Tosi hienoja kuvia! Ihan matkakuume iskee.

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Mun on pakko päästä johonkin tällaiseen isoon vuoristorataan :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos :)

  Hyvät kyydit sai kyllä noissa Saksan vuoristoradoissa :D Tuo puinen vuoristorata oli hurja. Vieläkin tuntuu masussa, kun vain ajatteleekin sitä vauhtia ja loputonta syöksyä alas :)

  VastaaPoista
 4. Oi Heide Park! Nyt iski hirmuinen ikävä takaisin Saksaan. Tuli käytyä tuolla vaihtariperheen kanssa 2008 ja ikävä on kova.
  Kiitokset mielenkiintoisesta blogista, monet resepteistä tallensin itselleni kokeiltaviksi..
  -Lottis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, onpa kiva kuulla! :)

   Olen käynyt Saksassa kolmena viime kesänä ja en malttaisi odottaa, että pääsisin taas. Ei ole Saksaa voittanutta.

   Poista