![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJOcADQxE_m81UtAcH7gLZ4vI_liXzV8dLPi4Id32O7e7chECFFL5AuMVv7L_Vd5594k8runKbqa5YO7gqwYPTPfQXke1D9etuddmT_Nk0MNJZzmHlXvdRUH39OHmlD951X787g4jwnB76/s640/tiinan+467.jpg)
Maustekakun resepti löytyy Vegaanin keittokirjasta.
Maustekakku
100 g sinistä Keijua
3 dl soijamaitoa
1-2 dl sokeria
5 dl hiivaleipäjauhoja/vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl kutakin: neilikkaa, kardemummaa, kanelia, inkivääriä ja pomeranssin kuorta
Vuokaan:
margariinia
kookoshiutaleita
Maustekakku
3 dl soijamaitoa
1-2 dl sokeria
5 dl hiivaleipäjauhoja/vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl kutakin: neilikkaa, kardemummaa, kanelia, inkivääriä ja pomeranssin kuorta
Vuokaan:
margariinia
kookoshiutaleita
Sulata margariini. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää margariini ja maito kuiviin aineisiin vuorotellen ja sekoita niin vähän kuin mahdollista. Kaada taikina voideltuun ja kookoshiutaleilla jauhotettuun vuokaan. Paista 45-50 minuuttia 175 asteessa. Voit halutessasi koristella jäähtyneen kakun tomusokeri-vesikuorrutteella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti