Kuinkas siinä sitten kävi? Mämmin koostumus ei muuttunut, mämmi ei räjähdellyt uunissa, mitään erikoista ei tapahtunut. Maku taas - no niin, ei se mämmi muuksi muutu, vaikka uunissa paistaisi.
Yllätyin, kuinka hyvin mämmi oikeastaan sopii torttutaikinan ja tomusokerihunnun kanssa yhteen. Tykkäsin näistä, vaikka en suuri mämmin ystävä olekaan. Jos et voi yhtään sietää mämmin makua, tämä resepti kannattanee kuitenkin unohtaa.
Pääsiäistortut
Tarvitset:
Torttutaikinalevyjä
Mämmiä
Tomusokeria
- Valmista kuten joulutortut, mutta käytä luumumarmeladin sijaan mämmiä.
- Ripottele valmiiden torttujen päälle reilusti tomusokeria, jotta saat torttuihin makeutta.
Tuo on loistava idea! Ensi pääsiäisenä mämmitortut pöytään.
VastaaPoistaMä heitin sulle haasteen: http://patasydankattila.blogspot.fi/2013/04/jotain-ihan-randomia.html
Kannattaa kokeilla! Ja näistähän saa oikeen jämätorttuja, jos käyttää joulusta jääneet torttutaikinalevyt ja pääsiäisestä jääneet mämmin rippeet :D
PoistaKiitos haasteesta! :)