17. kesäkuuta 2013

100 % painSain siskoltani reilu vuosi sitten tuotteen, joka ei lupaa 100 prosentin varmuudella nautintoa - vaan tuskaa.

Kyseessä on USA:ssa valmistettu kastike, joka sisältää habaneroa, vettä, viinietikkaa ja mausteita. Tuote sopii mainiosti korvaamaan tuoreen chilin tai chilitahnan ruoanlaitossa.

Pidän tästä tuotteesta sen riittoisuuden vuoksi valtavasti. Jo yksi pisara riittää antamaan hieman tulisuutta neljän-viiden hengen soppaan, kaksi-kolme pisaraa tekee keitosta tulisen ja neljä pisaraa on jo minulle liikaa. Ei siis ihmekään, että vielä reilun vuoden käytön jälkeen pullo on vasta puolillaan. On siis sanomattakin selvää, että Pain-kastikkeen käyttö tulee paljon halvemmaksi kuin kaupasta saatavien chilitahnojen. Missä chilitahnaa tarvitaan noin 1 teelusikallinen, tätä tarvitaan vain yksi-kaksi pisaraa. Dinan keittiö suosittelee!

1 kommentti:

  1. Tujummissa chilikastikkeissa taitaa olla aika yleistä, että niitä mainostetaan enemmän kivulla kuin maulla. Meillä ovat kadonneet aika nopeasti kastikkeet Who Dares Burns ja Blair's Ultra Death, mutta taloudessa asuukin yksi todellinen chilipää. Itse vähän amatöörimpänä ehkä diggaan inasen miedommista, joista irtoaa myös chilin hedelmäistä makua eikä pelkkää poltetta.

    VastaaPoista