15. tammikuuta 2010

KitchenAid tuli taloon


Meille saapui muutama päivä sitten KitchenAidin blenderi. Olemme tehneet jo muutamia smoothieita ja olemme olleet todella tyytyväisiä. Rakenne juomissa on aivan loistava - toisin kuin meidän vanhalla tehosekoittimella tehtyjen juomien. Siemenetkin menevät oikein nätisti hienoiksi.

Mustaherukkasmoothie kahdelle

4 kourallista pinaattia
2 banaania
3 dl mustaherukoita
hieman lucumaa
hieman kookosöljyä
3-4 dl vettä

3 kommenttia:

 1. Pystyykös tuolla survomaan kiinteämpiä aineksia massaksi? Meillä pirtelöt ovat vielä onnistuneet, mutta esim. raakakakkupohja tai pähkinä-tofumurekkeen mössääminen on osoittautunut tuskalliseksi ja hitaaksi, vaikkei ole ihan halvin laite sekään.

  VastaaPoista
 2. Mulla on tietysti luja usko omaan Kitchen Aidiini, mutta en kyllä tiedä, miten asia todellisuudessa on. Täytyypä testailla. Palaan sitten asiaan :)

  VastaaPoista
 3. Munkin on tarkoitus aloittaa smoothieiden nauttiminen heti, kun saadaan miehen kanssa aikaiseksi ostaa tehosekoitin. Wayne's Coffeessa join omenamehuun tehdyn mangosmoothien, ja oli niin hyvää, että sitä olisin voinut juoda litratolkulla! Sitä täytyy ehdottomasti kotonakin tehdä.

  Nyt kun tuo mieskin on alkanut lakto-ovoksi (omasta tahdostaan, yllätyin kovasti tästä päätöksestä) niin hän on innostunut kokeilemaan kaikenmaailman kasvisruokia, ja usein ne ovat meillä vegaanisia. Miehestä on paljastunut oikea kasviskokkivelho, mitä vastaan minulla ei tietenkään ole mitään ;)

  VastaaPoista