20. maaliskuuta 2010

Rainbow soijajogurtti
Rainbow´lta on siis tullut soijajogurttia (eli soygurt, jogurtin kaltainen valmiste). Makuja on kaksi: soija & persikka sekä soija & puutarhamarjat. Jogurttia myydään neljän kappaleen paketeissa ja hinta on noin 1,40 euroa (Prismassa). Olen maistanut toistaiseksi vain persikkaa ja olin makuun tyytyväinen. Lueskelin foorumeita ja jotkut olivat sanoneet kyseisen jogurtin olevan Alproa parempaa. Tiedä sitä sitten, mutta joka tapauksessa - hyvää on.

8 kommenttia:

 1. Löysin eilen kaupasta tätä soijajogurttia ja kyllä oli hyvää! Ja halvempaakin kuin muut vastavanlaiset :D

  VastaaPoista
 2. Soijajogurtti on sen verran kallista, että tälle halvemmalle versiolle löytyy varmasti ostajia. Ja maku on kyllä munkin mielestä tosi hyvä :)

  VastaaPoista
 3. Rainbow Soija & Persikka 4 x 125 g

  EAN: 6414893095168

  Rainbow Soija & Persikka on 100 % kasvispohjainen, jogurtinomainen soijavalmiste, joka on maustettu persikalla. Soija sisältää luonnostaan korkealaatuista proteiinia ja pehmeää rasvaa. Tuote on laktoositon ja siihen on lisätty kalsiumia. Soijavalmisteet on pakattu neljän pikarin monipakkaukseen.

  Laktoositon

  100 % kasvipohjainen

  Kalsiumin lähde
  Ainesosat: vesi, soija (8,5 %), persikka, sokeri, kalsiumsitraatti, muunnettu tärkkelys, sakeuttamisaine (E 410), väri (E 100, E 160c), aromi, hapettumisenestoaine (E 330), jogurttihapate (sis. Streptococcus thermophilus ja Lactobacillus bulgaricus). Persikkaa 11 %.

  Saattaa sisältää maitoa.


  Ravintosisältö/ 100 g
  Energiaa 370 kJ/89 kcal
  Proteiinia 3,6 g
  Hiilihydraattia 13 g
  josta sokereita 12 g
  josta laktoosia 0 g
  Rasvaa, josta 2,3 g
  tyydyttyneitä rasvahappoja 0,4 g
  monotyydyttymättömiä rasvahappoja 0,5 g
  polytyydyttymättömiä rasvahappoja 1,4 g
  kolesterolia 0 mg
  Ravintokuitua 0,9 g
  Natriumia 0,01 g
  Kalsiumia 120 mg (15 %)*
  *päivän saantisuosituksesta

  Alkuperämaa Itävalta


  SAATTAA SISÄLTÄÄ MAITOA!!!!! WHAAAAT??? Eli siis ei ole 100% vega...

  VastaaPoista
 4. Hei! Rainbow- jogurtit löytyvät Eläinystävälliset tuotteet -listalta, johon luottaisin aika vahvasti. Uskoisin, että tässä on kyse samasta asiasta kuin Fazerin Marianne-karkkien kohdalla, eli värssy "saattaa sisältää maitoa" on pakollinen, jos tuote valmistetaan samalla tuotelinjalla maitotuotteiden kanssa. Itse tuotteessa ei siis ole maitoa.

  VastaaPoista
 5. "Saattaa sisältää maitoa" teksti on paha juttu jos omaa lehmänmaitoproteiini allergian. Pienikin määrä voi aiheuttaa kohtauksen. Ja tuo jogurttihapate: Streptococcus thermophilus ja Lactobacillus bulgaricus ei käy maitoallergiselle ihmiselle. Eli suomeksi sanottuna: Tuote sisältää maidon ainesosia.

  VastaaPoista
 6. Minä luottaisin siihen, että kyse on vegaanisesta tuotteesta. Kai siinä on kuitenkin se riski, että muilta tuotelinjoilta SAATTAA päästä joukkoon maitoa. Sinun varmasti kannattaa kääntyä valmistajan/maahantuojan puoleen. Voin myös itse ottaa sinne yhteyttä.

  VastaaPoista
 7. Parempaa kuin alpro, eli siis hyvää on! ja vielä molemmat, + kun lisää jotain makuun sopivaa tuoretta, esim persikkaan tuoreita vadelmia tai siihen marjasysteemiin mitä tahansa marjoja niin on vielä puolet parempaa!

  VastaaPoista
 8. Joo ei oo ihme jos poika on kuralla jos tää maitoa sisältää. Olen ostanut sille välipalaksi kun on soijaa ja halvempaa kuin alpro soya juurtit. Poika ei kestä kuin soijatuotteita. En osannut aatellakaan että soija ei käykkään maitoalleriselle :(

  VastaaPoista