23. syyskuuta 2010

Kuohujuomaa Pohjois-Karjalasta!

Kuva: Kuohu
"Lanseerasimme kesäkuussa 2008 markkinoille uuden alkoholittoman, hiilihapotetun kuohu-juhlajuomasarjan. Poreilevina makuvaihtoehtoina ovat Juhlava Herukanlehtijuoma sekä Juhlava Karpalojuoma."
Näin kerrotaan KontioMehun nettisivuilla.  Olen maistanut herukanlehtijuomaa ja se on kyllä parasta kuplajuomaa! Mikä parasta, juomat on valmistettu Suomessa, Pohjois-Karjalassa. Joensuusta juomia saa melkein mistä vain: Prismasta, Citymarketista, S-Marketista, Taito-Shopista... Helsingissä juomaa myy esimerkiksi Stockmann. Juomaa saa myös muutamasta kahvilasta/ravintolasta, mainittakoon Kielo (Joensuu) ja Kluuvikadun Fazer cafe (Helsinki) (tarkemmat tiedot myyntipaikoista Kuohun nettisivuilla). Juoma on aika hintavaa, mutta maultaan ylivertainen!

1 kommentti:

  1. Meidän häihin on tarkoitus ottaa tuota maistelemaasi juomaa alkoholittomaksi alkujuomaksi. Olen kuullut siitä kehuja, itse en ole vielä päässyt maistamaan. Katselin aikanaan myös nettisivuilta myyntipaikkoja, mutta jos kerran siellä juomaa löytyy ihan päivittäistavarakaupoista, niin mun täytyy kanssa täällä (Tampereella) pitää silmät auki tuon varalta ihan ruokaostoksillakin :)

    VastaaPoista