3. lokakuuta 2010

Pariisi

Disneyland Paris


Kummituskartano

Taustalla häämöttää Karibian merirosvot. Se oli kyl paras!


The Big Thunder Mountain
Louvre ja Eiffel

Louvre. Tästä taulusta tykkäsin valtavasti


Karkkikaupassa

Sacre-Coeur ja Ameliessakin vilahtanut karuselli

Eiffelin juurella

Notre Dame

Sartren haudalla

Eiffel-tornissa, 120 metrissä

Ihan ylhäällä, 280 metrin korkeudessa.

Pariisista oli kohtuu vaikea löytää kasvisruokaa. Keskustasta löysimme pizzerian (Champs-Elysees), josta sai vegepizzoja. Täytyy kuitenkin mainita, että hotellimme lähellä (Chilly-Mazarin niminen kaupunginosa) olevasta intialaisesta ravintolasta sai maailman parasta kasvisruokaa! Valitettavasti kameraa ei ollut mukana, ei edes kännykkää. Se ruoka eläköön silti muistoissani :)

Kävimme vielä viimeisenä iltana syömässä intialaisen menun.

Jälkiruoaksi... en tiedä mitä. En osaa sanoa vegaanisuudestakaan. Kertokoon viisaammat, mitä tämä on. Luultavasti jotain perinteistä intialaista jälkkäriä?

2 kommenttia:

  1. Kävimme myös kerran Pariisissa ollessamme syömässä intialaista ruokaa ja jälkiruoka näytti hyvin samalta kuin tuossa kuvassasi. Mietimme myös mitä se on, tai miltä se maistuu, mutta ei kyllä tullut mieleen mitään. Oli vähän kumman makuista mutta ihan hyvää ;) Ikuinen mysteeri? ;)

    VastaaPoista
  2. Ehkä tuossa on kookosta ja halvaa. Muuta en lähde edes arvailemaan. Kyllä mä vielä joskus selvitän, mitä tuo pitää sisällään :D

    Olit muuten monta kertaa puheissa Ranskassa. Siellä meni yksi jos toinenkin asia pieleen. Siihen aina kommentti: "Kyllähän Kati tästäkin blogissaan varoitti..." :D Hiton ranskalaiset "ryöstivät" meidät: kanaalin ylitys maksoi 260 euroa! Ihan järkyttävä summa!

    VastaaPoista