19. joulukuuta 2010

Pullakranssi





Pullakranssi

Valmista ensin pullataikina normaaliin tapaan. Pullataikinan ainekset:

4 dl soijamaitoa
50 g hiivaa
1 tl suolaa
1 ,5 dl sokeria
1 rkl kardemummaa
10–12 dl vehnäjauhoja
200 g margariinia (sinistä Keijua)

Täyte:
margariinia
kanelia
sokeria

Kaaviloi kohonnut taikina suorakaiteen muotoon (noin 35 x 70 cm). Sivele levyn pinta pehmeällä margariinilla ja ripottele päälle kanelia ja sokeria (aivan kuin tekisit korvapuusteja).  Kääri levy rullalle, leikkaa päädyt pois ja muotoile ympyräksi. Leikkaa saksilla pintaan kuvioita. Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Tein joku aika sitten aikalailla vastaavanlaisen pullakranssin, ihan hauska tyyli paistaa pullaa.

    VastaaPoista
  2. On, aika helppo ja lopputulos on herkullinen. Ulkonäössä ois vielä parantamisen varaa, mutta makuhan se tärkein on :D

    VastaaPoista