Oletteko testanneet yhdestä raaka-aineesta valmistettavaa jäätelöä? Banaanijäätelö - tai jäädyke, mikä onkaan - ei ole uusi keksintö, mutta silloin tällöin se nostetaan mediassa esille. Banaanijäde on ihastuttava hellepäivän herkku (nyt tekisi mieli sanoa pari sanaa Suomen keleistä, mutta hillitsen itseni), eikä kyllästymisen vaaraa ole, sillä reseptiä voi varioida loputtomiin. Tällä kertaa sujautin mukaan maapähkinävoita ja mansikoita. Aina jaksan ihmetellä, kuinka kiva rakenne tulee pelkästä banaanista. Tykkään!
Tämän postauksen myötä toivotan teidät lämpimästi tervetulleiksi remontoituun Dinan keittiöön! :)
Banaanijäätelö
2 annosta
2 banaania
2 tl maapähkinävoita
mansikoita
- Kuori ja pilko banaanit ja laita viipaleet pakastimeen. Anna viipaleiden jähmettyä vähintään viitisen tuntia.
- Nosta banaaniviipaleet huoneenlämpöön ja anna sulaa 5-10 minuuttia. Pyöräytä yhdessä maapähkinävoin kanssa tehosekoittimessa kermaiseksi seokseksi.
- Nostele jäätelö kulhoihin ja koristele mansikoilla. Tarjoile heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti