6. huhtikuuta 2011

Maistatukset 5.4.2011

Vegaaniliiton Joensuun paikallisosasto järjesti eilen maistatukset Itä-Suomen yliopiston aulassa. Kokkailimme hieman alle kymmenen hengen voimin ison satsin hummusta, noin 120 minikuppikakkua, noin 100 suklaakeksiä sekä pellillisen omenapiirakkaa. Keittiössä hääri minun lisäkseni myös kaksi muuta vegaaniruokabloggaajaa: Yrttipurkki maustehyllyssä -blogin Annika sekä Keittiö ja puutarha -blogin Suvi.

Kaikki sujui niin kuin pitikin ja päästinpä me paikallisradioonkin kertoilemaan vegaaniruoasta. Kaikkia maistettavia kehuttiin kovasti ("ihan sairaan hyviä!" yms.), ja täytyypä myöntää, etten ollut koskaan syönyt niin hyvää omenapiirakkaa tai maukkaita suklaakeksejä kuin mitä maistatuksissa oli tarjolla (kyllä, maistattajatkin saivat osansa herkuista :).

Kaiken kaikkiaan, tosi hyvät fiilikset jäi.  Suuret kiitokset kaikille Joensuun aktiiveille sekä tietysti maistelijoille.

Maistatuksissa tarjottua:


  8 kommenttia:

  1. Pakko on vielä näin maistajana todeta, että kaikki ruuat olivat todella hyviä, mutta erityisesti mieleeni jäin hummus. Nam!

   VastaaPoista
  2. Voi kun ihanan näköisiä herkkuja, oli varmasti hieno päivä! (: Hyvää jälkeä!!

   VastaaPoista
  3. Anu Emilia, jos teet sitä hummusta itse ohjeen mukaan, niin puolita siinä oleva 1 dl sitruunamehun määrä (ohjeeseen pääsi pieni lipsahdus). :)

   VastaaPoista
  4. Voi kuinka herkullisennäköisiä! Olisinpa minäkin päässyt maistelemaan. Reseptejä odotellen.. :)

   VastaaPoista
  5. Om,om,om! Tästä löytyikin syy hakea Itä-Suomen yliopstoon.

   VastaaPoista
  6. Voi ei kuinka ihanan näköisiä keksejä ja omenapiirakkaa!! Toivottavasti reseptit tulee pian! Mä oon käyny jo monta päivää ihan pistoksissa kyttäämässä joskos ne ois jo tänne ilmaantunu.. =op

   VastaaPoista
  7. Lämmin kiitos kommenteistanne :)

   Nyt on kaikki reseptit laitettu. Ei kun kaikki vaan testailemaan :)

   VastaaPoista
  8. Mahtavaa, että ootte kans järjestäneet maistatuksen! Se on mielestäni ehdottomasti paras tapa promota vegaaniruokaa, että lykkää ohikulkijan käteen yllättävän herkullinen maistiaisen :)

   VastaaPoista