24. heinäkuuta 2018

Kesän suosikit: Vegejäätelöt ja mansikka-Oreot
Ollaanpa saatu nauttia aikamoisista helteistä Suomessa - eikä loppua näy.

Mikäs sen parempi hellepäivien herkku kuin jäätelö. Olen melko vähän syönyt vegaanisia jäätelöitä, sillä olen pitänyt niitä kalliina ja vielä ajatellut niiden olevan pahanmakuisia. Mutta mitä vielä - ostin toukokuun alussa testimielessä pari erilaista vegejäätelöä ja hämmästyin todella, kuinka hyviä ne olivat. Innostuin vegejäätelöistä ja tunnustan, tämän kesän aikana olen maistellut lähes kahtakymmentä erilaista kasvipohjaista jäätelöä. Hinta on toki edelleen niiden miinus.

Tänä kesänä olen hullaantunut vegejäätelöiden lisäksi myös Oreoihin. Olen erityisesti tykästynyt mansikkajuustokakku-Oreoihin, joiden maku tuo mieleeni McDonald'sin mansikkapirtelön. Parhaita keksejä ja vaikka miten olen tuoteselostetta koittanut tavata, uskottava on, ettei niistä löydy mitään eläinperäistä. Vahva suositus siis kekseille! Parhaimpia tai jopa parhaita keksejä mielestäni, mitä kaupasta löytyy. 

Kesän suosikkiherkkuni on ollut mansikkajäätelö, johon olen sekoittanut mansikka-Oreoita. Ihana mansikkainen, hattarainen (ehkä joidenkin mielestä vähän överimakea) herkku!


Mansikkainen helleherkku


Oatlyn mansikkajäätelöä
Mansikkajuustokakku-Oreoita

  • Anna jäätelön hetki sulaa huoneenlämmössä. 
  • Murskaa jäätelön sulaessa keksit.
  • Sekoita keksimurska jäätelön sekaan ja nauti välittömästi.


Näin on blogitauko päättynyt. Olen aika innoissani! Juuri nyt bloggaaminen tuntuu supersiistiltä. Postaustahti ei tule olemaan hirmuinen mutta Instagramin puolella olen aktiivinen. Jos siis vegeherkut kiinnostaa, otathan seurantaan Instagram-tilini dinankeittio.

Riippumatosta kesäterveisiä lähettää ja toisia nimipäiväsankareita onnitellen,
Tiina 
24.7.2018Ei kommentteja:

Lähetä kommentti