3. helmikuuta 2011

Hups - picasa-verkkoalbumista loppui tila

Kyllä lensi eilen muutama ärräpää, kun olin tekemässä uutta postausta ja bloggeri ilmoitti: "Hups, picasa-verkkoalbumistasi loppui tila - osta lisää tilaa". Kiitti vaan, en ollut tajunnut, että tilaa ei ole rajattomasti. Viime yönä poistelin kolmeen asti kuvia, jotka olivat albumissa jotain kymmenen kertaa. No, ongelma tietty oli se, että mikä yksi noista kymmenestä kuvasta olisi pitänyt säästää? Täältä on nimittäin hävinnyt kuvia. Voi höh! Koitan paikkailla tuhojani.

3 kommenttia:

 1. Voi ei! Minäkin kauhulla odottelen tuota hetkeä.. Yksi vaihtoehto on tietysti perustaa uusi tili & blogi, mutta siinä on oma hommansa ja informaationsa. :/ Ja tietty voi ladata kuvia esim. flickriin ja lisätä sitten kuvat url-muodossa blogiin. Vai tallentuuko ne silloinkin sinne picasaan?

  VastaaPoista
 2. Huh, kuvia sain poistettua sen verran, että hommaa voi jatkaa, mutta eihän se auta kuin hetkellisesti (75 % täynnä). Täytyy harkita noita sun antamia vinkkejä ja mietiskellä, miten tästä eteenpäin. Ihan tyhmää :/

  VastaaPoista
 3. Minulta hävisi ainakin yhden albumin verran kuvia Picasan verkkoalbumista vaikka olen ostanut tilaa 80GT Picasan verkko-albumista ja käytössä oli vasta 1/3 tilasta. Luotin siihen että ko paikassa kuvat ovat tallessa.

  Yhteydenotot Googleen eivät onnistu tai ainakaan tuota tulosta.

  En tiedä onko hävinnyt muitakin kuvia, epäilen, että on.

  Varokaa luottamasta Googlen turvallisuuteen ja jättäkää kuvien varmuuskopiot myös omalle koneellenne!

  VastaaPoista