13. huhtikuuta 2010

Dinan Maailma 1v! Kiitosten aika...

Dinan Maailma täyttää tänään yhden vuoden. Juhlan kunniaksi uudistin blogini ulkoasun täysin. Suuret kiitokset Timolle hienosta bannerista :)

Juhlapäivää juhlistettiin seuraavilla herkuilla:
* kookos-linssikeitto
* kauraneliöt
* pizzakierteet
* suklaatryffelikakku
* siirappikeksit
* mustaherukkarahkapiiraat
* sitruuna-lakupikkukakkuset

Blogin kirjoittamisesta on tullut minulle vuoden varrella yksi harrastuksistani. Jokainen blogin kirjoittaja tietää, että blogin kirjoittaminen vie paljon aikaa. Jokainen vaihe ottaa oman aikansa: ruoan valmistaminen, ruoan esillelaittaminen, valokuvan ottaminen, valokuvan valitseminen, reseptin kirjoittaminen... Parhaimmillaan yhden kirjoituksen luominen blogiin kestää kaksi kertaa kauemmin kuin itse ruoan valmistaminen. Ei blogia jaksaisi kirjoittaa, jos siitä ei itse saisi mitään irti.

Päätin avata blogin tasan vuosi sitten, sillä halusin näyttää kaikille, että vegaani syö paljon muutakin kuin salaattia. Kuinka paljon vihreää näette vaikkapa mexicana-pizzassa, "lihapiirakoissa" tai "jauhelihakastikkeessa"? Ette sen enempää kuin kanapizzassa, jauhelihapiirakoissa tai "oikeassa" jauhelihakastikkeessa. Ja ajatella, että vegaanit syövät leivonnaisiakin :D Blogi oli siinä mielessä myös kätevä, sillä kaverit toisensa jälkeen kyselivät reseptejäni. Blogi toimi siis mainiosti virtuaalisena keittokirjana.

Ilman lukijoitani tai ilman antoisia kommentteja blogin kirjoittamisessa ei olisi ollenkaan mieltä. Kiitän suuresti kaikkia teitä!

Toivottavasti tulette jatkossakin kurkkaamaan, miltä Dinan Maailmassa näyttää.

3 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon yksivuotiaalle! Tykkään blogistasi kovasti. Arvostan myös blogin tummentunutta ulkonäköä ja tuota söpöä pääkalloa :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis kiitos sinulle :) Hih, tuo pääkallo on kyllä söpö :) Nyt sain vihdoin sellaisen blogipohjan, joka oikeasti miellyttää minua ja on minun tyylinen...

    VastaaPoista
  3. Onnea synttärisankarille! :) Olen aivan uusi lukija, joten mulla riittääkin jutuissa kahlattavaa, kun blogi on ollut pystyssä jo vuoden. Todella sananmukaisesti herkullisia postauksia täällä!

    VastaaPoista