10. joulukuuta 2018

Luukku 10: jouluinen maidoton puolukka"rahka"Pidän aivan valtavasti kaikesta piparkakunmakuisesta. Tuttu aamupala maistuu mukavasti joululta, kun siihen laittaa ripauksen kanelia tai piparkakkumaustetta.  Toki mausteet sopivat myös syksyn pimeisiin aamuihin,  ja olenkin syönyt alla olevan reseptin mukaista puolukka-kaneli"rahkaa" lokakuusta lähtien.

Mielestäni maustamattomista maidottomista jogurtinkaltaisista valmisteista Alpro Go On on maultaan ja rakenteeltaan aivan ylivertaisen hyvää. Syön sitä lähes joka aamu, ja niinpä se toimii tämänkin jouluisen aamupalan pohjana. Kirpeät puolukat sopivat täydellisesti samettisen Alpro Go Onin kanssa yhteen ja vielä kun lisää ripauksen kanelia, piparkakunmurusia ja nokareen luumumarmeladia, tuloksena on ihana, herkullinen jouluinen aamupala.

Kuvassa olevassa annoksessa on käytetty Rainbow'n soijarjogurttia, sillä lähikaupastamme ei löytynyt harmikseni enää Alpro Go Onia.Jouluinen maidoton puolukkarahka

1annos

100 g pakastepuolukoita
200 g Alpro Go Onia
kanelia
piparkakkuja murustettuna
luumumarmeladia


  • Sulata puolukat
  • Sekoita Alpro Go On puolukoiden joukkoon ja siirrä "rahka" halutessasi annoskulhoon
  • Ripottele pinnalle kanelia ja piparkakkumurskaa ja laita vielä annokseen nokare luumumarmeladia

Päivän joululaulu: Joululevyistä suosikikseni on noussut Teemu Roivaisen Pohjolan joulu. Levy on täynnä pakahduttavan kauniita, tunnelmallisia joululauluja. Halusin päivän joululauluksi perinteisen suomalaisen joululaulun. Kun joulu on, esittäjä Teemu Roivainen.


Edellinen luukku: Luukku 9: Brownie-jäätelö


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti